top of page
  • tendensklog

Besøg i Plushusene - mindre plads, mere fællesskab


Tendensklog-arrangementet tirsdag den 3. oktober kl. 19 vil være flyttet til den nye bydel "Nærheden” i Hedehusene. Her skal vi besøge en af beboerne – Jens Wiene og hans kone Marianne – der bor i Plushusene.

Plushusene hylder mottoet ”Mindre bolig, men mere fællesskab”. De kalder det også for Fremtidens bæredygtige bofællesskab, for der er tænkt meget i vedligeholdelsesfrit byggeri og energibesparelser, der kan mærkes.


Jens Wiene siger:

- Når vi har lejet os ind her er det netop fordi vi søger fællesskabet. Ingen af os har lyst til – på vores gamle dage – at sidde isoleret i et stort hus. Vi har bevidst søgt et sted hvor generationer er blandede. Det er altså ikke et seniorfællesskab.

Vi er en del af et fællesskab men vi kan også til hver en tid søge tilbage til vores lejlighed og være os selv. Der er et meget fint fællesskab her og vi nyder at kunne mødes med andre i f.eks. den store spisesal eller ude på terrassen.

Prisen på lejligheden svarer vel nogenlunde til hvad vi ellers skulle betale for en lejelejlighed i den standard. Energiforbrug er meget lavt – vi har 80 m2 og betaler samlet ca 700 pr måned for al vores forbrug.


Ønsker du at høre og se mere til Plushusene skal du melde dig til på forhånd til tendensklog@gmail.com. Deltagelse er gratis.


Jens Wiene ved det display, hvorfra man kan booke værktøj, fælleslokale o.l.


52 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page