top of page
  • tendensklog

CALLISTO – EN MEGET NÆRVÆRENDE PLANETCallisto er navnet på en fjern planet, men det er også navnet på en meget nærværende børnefestival. En gang om året løber en festival afsted som praler af at være Danmarks mindste festival. Ikke desto mindre er den efterhånden ganske kendt hos langt de fleste i Høje-Taastrup og ud over kommunegrænserne.

Her er tale om en yderst positiv lokal historie af flere årsager:

- Børnene er 100% i centrum. Der er ikke et hjørne hvor forældre kan sidde og drikke bajere mens andre tager sig af børnene. Der er slet ikke muligt for at drikke øl – sodavand og saft.

- Den arrangeres 100% frivilligt af en kreds på ca. 48 mennesker som er dedikeret på at det skal blive en skæg og hyggelig dag med børnene i centrum.

- Der er fokus på genbrug idet børn, der har legesager i overskud (og det har de fleste) får en platform for at sælge til andre børn.

- Der er fokus på legen og det sjove – ikke hvad man kan trække ud af en smartphone eller Ipad.

- Det koster ikke noget at være med. Eneste betingelse for deltagelse er at man ikke er sur.

Det er 16. gang der er børnefestival i Taastrup. Den har foregået forskellige steder, men de sidste år har den ligget fast til at foregå ved Kulturcentret, Poppelalle 19-21. Her er tale om en helt ideel ramme, som kun kan ødelægges hvis alt for mange kommer i bil. Man behøver ikke at have børn med for at deltage. Man skal bare være lidt barnlig.

Læs mere om festivalen her www.callisto.dk.

5 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page