top of page
  • tendensklog

GADEHAVEFESTIVAL – NÅR FLERE SPILLER SAMMENGadehavefestivallen er en lokal festival der styres af Gadehave Festivalforening. Det er en forening der er knyttet til Gadehaveområdet og indbefatter et samarbejde mellem ejere og lejere i området. Derudover er ”De spirer i Gadehavegaard”, Ole Rømer-skolen, FGU-skolen (tidl. Produktionsskolen i Høje-Taastrup og Greve) og institutionerne bidragydere.

Formålet er at gennemføre en musik- og aktivitetsfest, der samler området og styrker integrationen. Som arrangørerne siger ”Det er en svær kabale at få til at gå op, men vi forsøger at booke band og lave aktiviteter, der enten taler til en særlig målgruppe eller som bygger bro mellem målgrupperne, så alle føler sig velkomne og repræsenterede. Derudover laves der aktiviteter, der er til at betale, fordi det ikke er eventfirmaer, der skal tjene på deres ydelser, der står for aktiviteter og boder”.

Arrangørerne er meget bevidste om at gøre brug af de kompetencer der er i området. F.eks. har 6. klasserne på skolen i undervisningen op til festivalen arbejdet med at udvikle aktiviteter, lave PR, producere unerholdning og indrette pladsen.

Festivalen har været gennemført i seks år og har et rigtig godt ry som et fredeligt, godt og velbesøgt arrangement baseret på et godt samarbejde mellem flere generationer og på tværs af etnicitet.

I Corona-året 2021 var der ikke festival. Til gengæld blev det året hvor folkene bag fik udgivet en bog med en masse fotos fra de første seks år festivallen har eksisteret.

Man kan læse mere her http://gadehavefestival.dk/

5 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page