top of page
  • tendensklog

GOD START PÅ MADSPILD-INITIATIVStop Madspild-initiativet i Taastrup kom ualmindeligt godt fra start. Initiativet, der har afsæt i en kreds af frivillige omkring Værestedet Paraplyen, havde premiere mandag den 4. november 2019.

- Vi var meget spændte på hvor mange der ville dukke op, fortælle Bibi Myrhøj, der er koordinator på projektet. Der kom 28 mennesker og det var flere end vi havde forventet. Der var en rigtig god stemning og selv om ikke alle fik lige meget med hjem, fik alle noget, og der var ingen sure miner.

- Flere meldte sig som frivillige, så nu har vi en god start et godt korps af frivillige, der vil kunne bære det igennem. Vi kan dog stadig bruge flere frivillige, understreger hun.

Der vil fremover være udlevering af overskudsmad hver mandag og onsdag kl. 18.30.

Bibi Myrhøj benytter også lejligheden til at sige tak til de virksomheder, der har hjulpet og konstruktivt er gået ind på en aftale om at reservere overskudsmad til initiativet. Også her vil nye virksomheder og butikker der ellers må kasserer overskudsmad være velkomne.

Værestedet Paraplyen ligger på Kingosvej 24A i Taastrup. Ønsker man at bidrage eller få del i overskudsmaden skal man benytte gruppens Facebook-side ”Stop Madspild Paraplyen."16 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page