top of page
  • tendensklog

GRØNNE NABOFÆLLESSKABER OG MIYAWAKI-SKOVE

Den 5. April 2022, tirsdag, Taastrup Medborgerhuset og fra kl. 19.00 til kl. 21.00 (adr. er Taastrup Hovedgade 71, 2630 Taastrup).


GRØNNE NABOFÆLLESSKABER OG MIYAWAKI-SKOVE Den 5. april får vi besøg af Bent Mariager, stifter af Grønne Nabofællesskaber (GNF). Han vil fortælle om starten på GNF og hvad meningen er. Hvad status er i dag med GNF der er en åben platform for klima, biodiversitets og bæredygtighed aktive og interesserede folk.

Pga Corona startede GNF som digitale Facebook grupper, med kerne skal være fysiske møde mellem folk, hvor man spiser, snakker, drømmer sammen. Drømmene skal omsættes til ideer og handlinger - lokalt. I efteråret udkom de med et handlekatalog over 10 handlinger man i fællesskab kunne lave.

Den første handler om at plante en mini skov - vi kalder det Miyawaki skove. Dem er der plantet mange af rundt om i hele verden, med de er kun lige kommet til Danmark. De to første er i Ejby på Fyn +300 m2 plantet sammen med skoleelever, og den sidste på 20 m2 plantet privat. Miyawaki-skove vokser 10x hurtigere, binder 40 gange med co2 og har 100x mere biodiversitet end en alm nyplantet standard skov.


Vi ses d.05.04? Irina Bjørnø og Knud Anker Iversen, to af TendensKLOG stiftere

26 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page