top of page
  • tendensklog

Lad biologien fange CO2

Opdateret: 9. maj

Tirsdag den 4. juni får Tendensklog besøg af biolog Ove Loland. Han er videnskabens grand old man for hvad angår mulighederne i biologien i modsætning til  kemien. Han har gennem en række praktiske forsøg fået indsigt i hvordan mikrober, alger og andre mikroorganismer kan være menneskene behjælpelige. Det gælder i genanvendelse af spildevand, genbrug af vaskevand, rensning af jordforurening m.v.

Hans udgangspunkt er at biologien er en god hjælper, når det gælder løsningen af en række samfunds problemer. Det gælder ikke mindst de meget dyre og usikre løsninger som lagring af CO2 i undergrunden. Den løsning som regeringen med bevillinger i mia-klassen satser på.

Ove har gennem årene gjort en række imponerende opdagelser som f.eks. mikrober der kan være både plante og dyr og således producere store mængder af ilt og binde CO2.  Han vil i foredraget fortælle om perspektiverne og om hvordan hans epokegørende opdagelser indtil videre er blevet modtaget.

Arrangementet foregår i Taastrup Medborgerhus, Taastrup Hovedgade 71, 2630 Taastrup Det er gratis at deltage. Tilmelding til tendensklog@gmail.com.


Alger og flagellater producerer over 550% ilt i dette vand, men det vil Over forklare mere om.41 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page