top of page
  • tendensklog

KONTORMØBLER SKAL DA BRUGES IGENCreativ.dk er en genbrugsvirksomhed i Taastrup, der i år kan fejre et års jubilæum. Meget tyder på at de – på flere måder - har fat i noget der rækker frem i tiden: genbrug af kontormøbler. Flere er så glade for at kunne komme af med udtjente kontormøbler at de forærer dem til Creativ.dk, idet alternativet vil være nedknusning på en kommunal genbrugsplads. Ofte betaler Creativ.dk dog et beløb for møblerne, alt efter stand og mærke. I den anden ende er der kunderne, som skønner på at de kan skaffe sig genbrugte møbler til en pris markant under nyprisen. Indehaveren er Christian von Stöckelbach Selnø, der - sammen med seks medarbejdere - driver virksomheden, der er placeret på Vandmestervej i Taastrup.

En af de meget tilfredse kunder er Ulla fra Borgerskolen i Taastrup. Hun skriver bl.a. ” Jeg har lyst til at rose Christian & Creativ.dk. Han var i stand til at finde præcis de skoleborde, jeg havde brug for til min klasse på Borgerskolen. Mit ønske var bestemt ikke let at honorere, jeg skulle bruge 5-6 ens bord med plads til en elev i hver ende og med en god lyddæmpning.

Samtidig var klassens økonomi begrænset, så jeg havde ikke meget at gøre godt med. Men miraklet indfandt sig. Christian forstod mine ønsker, viste mig hurtigt vej til de 6 hvide lyddæmpede borde, som nu står i min klasse. Vi brugte i øvrigt prisen og den store rabat til et ekstra regnestykke i klassen.”

Virksomheden har deres eget snedkeri, der kan opgradere møbler, der er lige slidt nok. Dette er blandt andet nødvendigt, når virksomheden for eksempel opkøber overproduktion og 2. sorteringsvarer fra diverse danske producenter af kontormøbler, som bliver sat i stand når det ankommer til Taastrup.

Lige for tiden er de ved at færdiggøre en intern renovering i deres showroom hvor de udelukkende gør brug af brugte træmaterialer fra kontormøbler. Udover at de således hos dem selv genbruger inspirerer de også andre til at bruge træmaterialer, der ellers ville være kasseret.

Læs mere om den spændende virksomhed på www.creativ.dk eller besøg Christian til en kop kaffe på Vandmestervej 20 i Taastrup.

5 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page