top of page
  • tendensklog

MOD ALLE ODDS – SÅ FIK DE JOB

Gode hensigter måles ikke på alt det gode man siger – men hvad man gør. Det kan Steen Trasborg, indehaver af virksomheden Trasborg (https://trasborg.dk/) der sorterer brugt tøj, tale med om.

Han ville gerne ansætte to ukrainske flygtninge og således at de kommer ud i det danske samfund og får deres egen økonomi. Altså at gøre de gode politiske hensigter til virkelighed – men nemt er det ikke. I kampen for at sikre at de fik arbejde og overenskomstmæssig løn oplevede han kun at have én allieret, nemlig den lokale formand for 3F, Søren Grøn.

Om forløbet siger han:

”Så lykkedes det! 3 måneder tog det vores medarbejder Valerila og hendes svigerdatter at få bankkonto og dermed løn ind på kontoen!. Valerila og hendes svigerdatter og datter kom i marts og de er flygtet fra den krig - Putin har skabt! Hjemme i Ukraine kæmper hendes mand og søn daglig. tJeg tør slet ikke tænke det igennem , alene de dage hvor Valerila græder og må tage en kort pause, giver stof til eftertanke! Jeg vil gå meget langt for dem. De fortjener en fremtid. 3F og især Søren Grøn har hjulpet til. Alle andre fra kommune til politikere bør skamme sig Big time! Bankerne er de store skurke: 3 måneder for at oprette en konto! Godt råd: brug kuglepen og få en ny konto oprettet uden om alle de forhindringer I har stillet op - trods alt er det en kunde! De skal ikke låne en krone. Mig selv? Forvirret over det tunge system vi har i Danmark vi har brugt timer og atter timer på at hjælpe og jeg flipper da helt ud når jeg ser en spejl blank politiker i TV spille smart! Og Jobcenteret vil have jeg tager en mere? Suk!”


Trasborg har en aftale med Red Barnet om hvert år at bidrage med 750.000 kr til deres arbejde for udsatte børn.29 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page