top of page

40 positive historier i bog format

Om projektet

Positive historier fra Høje-Taastrup

 

Vi har i Alternativet-Høje-Taastrup gennem mere end 4 år formidlet positive historier fra Høje-Taastrup. Historierne har vi liggende på https://www.tendensklog.com/positive-historier.

 

Udgangspunktet for at skrive og formidle historierne er at de skal fortælle historier som falder i tråd med hvad Alternativet står for. Det fremgår ikke direkte at det er Alternativet der står bag, men folk ved det godt og får det at vide når de spørger. Her følger eksempler: unge laver film om at være på flugt, indvandrere laver deres egne nyttehaver, lokal permakultur til inspiration, unge med psykiske udfordringer hjælper hinanden, gode naboer hjælper når det gælder, virksomheden laver juice af affaldsfrugt, al transport foregår på cykel. 

Der er nok af disse positive historier hvis man bare har blik for dem. Langt de fleste vil godt fortælle deres positive historie – også selv når de ved at det er Alternativet der står bag. Mest tidskrævende er at der er en som har overskud til at lave interview. 

Når  vi har nået de 40 historier får vi dem udgivet i bogform. I januar 2024 udgav vi vores anden bog. I forbindelse med bogudgivelsen afholdt vi en reception hvor dem der er omtalt,  blev inviteret og fik en signeret udgave af bogen. Receptionen foregik i den lokale 3F-afdelings mødelokaler. 

Bogen er finansieret af Alternativet og lagkage og kagemand ved reception var sponsorat fra Kvickly Taastrup. 


Du kan købe bog i MEC - Miljø og Energi Center ved Høje Taastrup station eller i Taastrup Helsekost, Taastrup Hovedgade 82 (pris 100 kr).

Aviser skriver om De Positive Historier:

https://www.sn.dk/hoeje-taastrup-kommune/han-hylder-de-positive-historier-vi-skal-indgyde-tro-haab-og-mod/

https://www.sn.dk/hoeje-taastrup-kommune/inspirerende-historier-om-alt-mellem-himmel-og-jord/

 

omslag -40-22.png
40historier.png
bottom of page