top of page

Om TendensKLOG  

Om TendensKLOG

TendensKLOG er et mødeforum, med fokus på samfundstendenser og udviklingsveje mod fremtiden. Vi vil gerne blive klogere sammen på tidsånd, trends og tendenser, som vi mærker i vores hverdag. Selv om det er svært at spå , især om fremtiden, så opfatter vi ikke tendenser der peger mod fremtiden som farlige - men som fuld af muligheder. Med viden om tendenser i tiden, tror vi på at det er muligt at flytte sig og forberede sig på fremtiden, både som individ og som samfund.

 

Vi vil i TendensKLOG sammen holde os opdateret på tidsånd, samfund, og livsstil - alt sammen med sigte på dialogmøder om hvordan vi møder fremtidens udfordringer på den bedste måde.

Vi vil derfor arrangere online og offline møder til at blive klogere på nye tendenser og hvordan den viden kan gøre en forskel i vores hverdag. Det vil vi gøre med møder indeholdende faglige foredrag fra inviterede videnspersoner . Det tror vi kan skabe et kvalificeret fundament for et tema , der atter kan skabe et møde for dialog og inspiration.

Vi har baggrund i Alternativet, men er politisk uafhængige i TendensKLOG . Vi vil gerne holde hovedet koldt og hjertet varmt og tonen skal selvfølgelig være venlig i diskussioner.

Du er meget velkommen i gruppen og blive TendensKLOG sammen med os.

Aviser skriver om TendensKLOG arrangementer:

https://www.sn.dk/hoeje-taastrup-kommune/atomkraft-tilbage-paa-dagsordenen-unge-ryster-op-i-debatten/

https://www.sn.dk/hoeje-taastrup-kommune/kan-vi-laere-noget-af-dette-lands-lykke-strategi/

https://www.sn.dk/hoeje-taastrup-kommune/faellesspisning-saetter-fokus-paa-madspild/

https://www.sn.dk/hoeje-taastrup-kommune/knud-anker-kaemper-for-klimaet-vi-har-travlt/ 

tendensklog.jpeg
bottom of page