top of page
  • tendensklog

Cirkulær økonomi - en nødvendighed i fremtiden

Klima- og naturkrisen skriger på, at vi bruger væsentligt færre af jordens knappe ressourcer i fremtiden. En af hovedstrategierne for at opnå dette er CIRKULÆR ØKONOMI, som blandt andet handler om en langt mere effektiv udnyttelse af energi og råstoffer og at sikre så lang levetid som muligt for de produkter, som vi omgiver os med. Det er indsatsen for at begrænse ressourceforbruget og få noget godt ud af ressourcerne, der er temaet for vores Tendenskloge aften den 10. januar.

Her får vi besøg af Kim Hjerrild, som bl.a. er chef for cirkulær økonomi i Lifestyle & Design Cluster .

Kim vil fortælle om HVORFOR cirkulær økonomi bliver stadig vigtigere for verden. Med hjælp af konkrete eksempler vil han forklare HVAD cirkulær økonomi mere konkret går ud på og hvilke fordele et mere cirkulært samfund vil føre med sig - inkl. hvilke nye, gode arbejdspladser, der kan opstå i den cirkulære økonomi.

Med hans mange års erfaring med cirkulær økonomi vil Kim Hjerrild komme ind på, hvordan vi styrker den cirkulære økonomi, hvilke forhindringer, som skal overkommes, men også om de faldgruber og misforståelser som omgærder begrebet.

Arrangementet foregår i Kulturcentret, Poppelalle 12 i Taastrup og er gratis, men kræver tilmelding til tendensklog@gmail.com.125 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page