top of page
  • tendensklog

Tiden er til 4 dages arbejdsuge

Opdateret: 7. maj 2023

Arrangementet er aflyst. Gennemføres senere på året, hvis 10 eller flere til tendensklog@gmail.com tilkendegiver interesse.


Se i ventetiden dette begavede interview fra Selskabet for Fremtidsforskning med Maike Glue om tendenserne til at arbejdet skal fylde mindre og skal ledet af værdier.


Der er mange offentlige arbejdspladser, der i disse år kæmper med at få og fastholde kvalificeret arbejdskraft. Selvom det kan lyde som et regnestykke, der ikke går op, kan en af løsningerne på udfordringen være en 30-timers arbejdsuge til fuldtidsløn.


Det hidtil største forsøg med 4 dages uge i 70 virksomheder blev fornyeligt afsluttet i England. Her konkluderede undersøgelsen langt større medarbejdertilfredshed, færre sygedage og nemmere at rekruttere medarbejdere.


Kom og hør Lisbeth Palmhøj Nielsen, partner i Analyse & Tal, fortælle om, hvordan man kan lave forsøg med 30 timers arbejdsuge på offentlige arbejdspladser, og hvad det kan have af fordele og ulemper.

Arrangementet foregår tirsdag den 11. april kl. 19-21 i Kulturcentret, Poppelalle 12 i Taastrup.

Deltagelse (online som fysisk) er gratis, men kræver tilmelding. Skriv til tendensklog@gmail.com102 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page