top of page
  • tendensklog

Visioner for fremtiden

Opdateret: 6. okt. 2023

Anne-Grethe Jørgensen er vores gæst i Tendensklog tirsdag den 7. november kl. 19-21 i Taastrup Medborgerhus, Taastrup Hovedgade 71, 2630 Taastrup.

Anne-Grethe er ansvarlig for ”Fremtiden i vore hænder” , der har et særligt fokus på at ville male opbyggelige og håbefulde visioner, der peger hen på den anden side af klimakrisen.

Som hun siger: ” "Krise, kollaps, katastrofe. Vi ved ikke, hvad der venter os. Kun, at klimaforandringerne er ved at forandre verden, mens politikerne tøver. Hvordan kan vi forestille os at leve i dén verden? At over­leve – og måske endda på nogle måder leve bedre, end vi gør i dag, fordi vi og vores efterkommere har fået meget bedre styr på, hvad der virkelig betyder noget.” Hun slutter med at sige ” Håbefuld er jeg stadig, mest fordi jeg tror på min egen og vores kærlighed til vores børn og børnebørn og på vores stædige vilje til at sørge for dem”.

Ved arrangementet vil Anne-Grethe fortælle om hendes store arbejde der bl.a. indebærer interviews med en række folk, der fortæller deres visioner. Hun vil også fortælle hendes egen vision for det hun ser på den anden side af klimakatastrofen – det de kalder Thrutopia .

Der er lagt an til en eftertænksom og håbefuld aften i godt selskab.

Tilmelding til tendensklog@gmail.com .
97 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page